Charlotte Fløe

MASSAGE AKUPRESSUR MERIDIANBANE- OG ZONETERAPI ● HEALING 

Alternativ behandler – komplementær behandler

Sundhedsforsikring

 

Få en godkendelse hos din sundhedsforsikring til betalt massage hos en RAB godkendt massør. 

Da jeg er RAB godkendt massør, kan du få en del af din behandling med massage betalt via dit forsikringsselskab såfremt du eller din virksomhed, har en sundhedsordning hos et forsikringsselskab.

Du skal dog først have en godkendelse fra din sundhedsforsikring, i form af en skriftlig betalingsgaranti, førend du kommer til massagen hos mig på Nymarksvej. 

At være RAB godkendt massør betyder at jeg er Registreret Alternativ Behandler indenfor massage. Det foregår via min brancheforening, som er godkendt til at forvalte denne ordning af Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Hermed et link såfremt du ønsker at vide mere om dette her.

 

Indtil for nylig var jeg også RAB godkendt som zoneterapeut, men fra januar 2021 har jeg valgt blot at være almindelig zoneterapeutisk behandler udenfor RAB-ordningen. 

Som RAB godkendt massør er jeg godkendt til at foretage alternativ behandling med massage-teknikker af en skade, som giver dig gener i din hverdag.

Det kan være alt fra tilbagevendende hovedpiner, ondt i ryg/skulderproblemer, muskelømhed, føleforstyrrelser mm., til mere mentale problemer som søvnbesvær og stress-symptomer.

Det gælder jo om at få dig hurtigt på højkant igen til gavn for alle parter.