Klient referencer

Jeg kan varmt anbefale gravid massage hos Charlotte.

Da jeg kom til min første behandling, havde jeg prøvet mange andre behandlingsformer for min svære symfyseløsning og bækkenløsning uden succes. Dette ændrede Charlotte på allerede efter første behandling, som både løsnede min krop op og gav mig mere ro i kroppen og lindring i bækkenet så jeg bedre kunne bevæge mig.

I de efterfølgende behandlinger er det blevet bedre og bedre, og derfor kan jeg varmt anbefale gravide både med eller uden smerter at forkæle sig selv med gravid massage i ventetiden.

Charlotte møder en med ro og varme samt omsorg ud til fingerspidserne. Jeg har følt mig rigtig tryg ved mine behandlinger.

Isabella

Da jeg første gang kom hos Charlotte, var det største problem, at min seneskedehindebetændelse i venstre håndled var begyndt at give lyd fra sig igen et lille år efter, at jeg fik en blokade for samme.
(Den måtte jeg i øvrigt vente på i 3 mdr., hvor hånden var næsten ubrugelig. Efter blokaden fik jeg det ene blå mærke efter det andet på håndledet…)

Charlotte masserede hele armen og skulderen, og efter 3 gange mærkede jeg ikke mere til mit håndled.

Nu var det ryggen, som fik opmærksomhed. En historik med 4 diskusprolapser havde bl.a. efterladt en nedsunken forfod på højre fod, så jeg ikke kunne gå 20 meter uden sko med indlæg, før det gjorde ondt.

Efter behandling hos Charlotte render jeg tit på bare fødder derhjemme, og min skråpude, som jeg slæbte med alle steder, hvor jeg forventedes at skulle sidde på en stol mere end en halv time, ligger nu derhjemme.

Jeg besøger Charlotte ca. en gang om måneden, og hun holder mig oprejst.  🙂

MH, 60+

Jeg går i et behandlingsforløb hos Charlotte, og det er noget af det bedste, jeg kan gøre for mig selv – både fysisk og mentalt.

Charlottes helt unikke behandlingsform går virkelig dybt, og man får en er klar fornemmelse af, at Charlotte kan “læse” kroppen og dens behov.
Charlotte er en meget dygtig behandler med et indgående kendskab til kroppen, både på det fysiske og energetiske plan.

Charlotte er utrolig nærværende og indfølende og er et meget kært menneske, som man hurtigt og nemt får tillid til.

Efter hver behandling oplever jeg en indre ro og fredfyldthed i hele mit system samt en dyb afspænding i mine muskler.
Det er i sandhed en behandling, man ikke vil hjem fra.

Johannah Sarahmaya