Charlotte Fløe

MASSAGE ● HEALING  MERIDIAN- OG ZONETERAPI

OM CHARLOTTE

Min alternative vej begyndte i 2001, hvor jeg tog min uddannelse som zoneterapeut på NaturMedicinsk Kursuscenter.

5 år senere tog jeg en massøruddannelse og efter en del år i det private erhvervsliv, valgte jeg at starte helt forfra som alternativ behandler, fordi det gav mening.

Siden har jeg ivrigt tilegnet mig praktisk viden omkring, hvorledes forskellige udfordringer med krop, sind og sundhed kan løses bedst muligt.

Siden 2007 har jeg arbejdet som selvstændig alternativ behandler – som massør og zoneterapeut.

Privat er jeg er mor til 4 voksne børn, tidligere eliteidrætsudøver og bor i Nyborg med min mand i sammenbragt familie. 

 

 

Uddannelser og kurser

2001: Uddannelse som zoneterapeut, Naturmedicinsk Kursuscenter.

2006: Uddannelse som massør hos Naturmedicinsk Kursuscenter. 

2008: 08-08-08 (fantastisk dato) tager jeg min uddannelse anatomi, fysiologi og sygdomslære.

2003 til 2020: De første år øver jeg mig meget med zoneterapi og akupressur, og jeg får den ære at kunne spørge Frede Munkholm, Hillerød, til råds når jeg ikke forstår effekt og virkning på kroppen – altså den praktiske lære efter TCM, traditionel kinesisk medicin. Frede Munkholm er (var) min store læremester. Brug dine hænder, Charlotte, og mærk hvad der sker i vævet.

Fra 2005 har jeg deltaget i undervisning på diverse healingskoler. Jeg startede hos den meget empatiske Preben Miran,  – var et smut forbi Steen Kofoeds healingskole i KBH og har siden taget uddannelse på Reiki I & II hos Myanne Luxn, OriginalReiki.dk. 

Har desuden læst og arbejdet med Shiatsu (Graeme Docherty), Jin-shin-juitsu (Jack), stress- og allergiforståelse (Ole Larsen),
specialpædagogisk børnemassage (Nordlys), klang massage (Anne Viese), zoneterapi-teknikker til sensitive mennesker (Touch-Point og Dorte Vilhelmsen).

Jeg læser i dag uddannelsen ‘Support & Care’ hos Institut for Biologisk Medicin – et studie omkring cancer, for at kunne arbejde med understøttende behandlinger til cancerpatienter og måske få lov til at minimere deres bivirkningsprofil. Det vil jeg meget gerne.