Charlotte Fløe

MASSAGE ● HEALING  MERIDIAN- OG ZONETERAPI

Min behandlingsform

 

Er holistisk.  Er virkningsfuld. Gør dig kropslig afspændt.

Vi taler først om, hvad du ønsker min hjælp til.

Du kan sagtens komme til behandling med flere problematikker, som både er fysiske og mentale – fx en hovedpine, en underliggende stress og så er der måske et knæ som driller.  Fordi behandlingen er holistisk. Men så må du reservere 1,5 time.

Jeg arbejder med massagen direkte på huden, men jeg arbejder også på tøj/tæppe, hvis du har det bedst sådan.

Ved arbejde på hud beholder du naturligvis dit undertøj på, og jeg dækker dig til med håndklæder.
Massagen kan mærkes, men den afstemmes altid efter dig (dit vævs tonus) og dit sind. Ingen får blå mærker, og alle kan mærke, at der bliver arbejdet med vævet – til tider mere dybdegående.

Jeg har flere massageteknikker, som anvendes afhængigt af opgaven, som skal løses.

Jeg arbejder altid forbi fødderne og giver zoneterapi som supplement til massagen. Det giver mulighed for at arbejde med det indre miljø i kroppen, og det giver ro til sindet. Zoneterapi er fantastisk.

 

Meridianernes energistrøm og flow har jeg evne for at kunne mærke, og jeg afstemmer højre og venstre meridian således, at der, så vidt muligt, er et ens flow af energi i begge sider, og fra top til tå. Det gør jeg med tryk (shiatsumassage) og med energiarbejde.

At arbejde med meridianer er vigtigt for mig, fordi jeg føler at jeg lettere kan afspænde indefra. 

Jeg er healer og benytter healingen i behandlingen som et supplement til massagen for bedre at opløse spændinger til vanskelige infiltrationer.

Healingen benytter jeg også til at give varme og til at give ro i nervesystemet. En gang i mellem får jeg klienter, som har spændinger i muskulaturen, som handler om, at nervesystemet ikke vil give slip. Der kan jeg heale på det spændte område og få nerven til at slippe sit tag. Nervesystemet slipper, fordi healingen giver en blid impuls.