Charlotte Fløe

MASSAGE ● HEALING  MERIDIAN- OG ZONETERAPI

 

Meridianbane terapi

 

At arbejde med meridianbaner er at arbejde holistisk.

Kroppen har meridianbaner, som vist på billederne. Meridianbanerne udgør et kredsløb af energi, som hele tiden er i bevægelse. Meridianer løber i bestemte retninger, og de benævnes enten Yang- eller Yin meridianer.

Energien bør flyde så frit som muligt i dette kredsløb, da det siges at være en forudsætning for et godt helbred og for mental sundhed.

At arbejde med meridianbanerne er uundværligt for mig.  De ‘hjælper’ mig til en hurtig forståelse af, hvorledes opgaven skal gribes an. En manuel behandling bliver derved både lokalt lindrende, men også helhedsorienteret, bl.a. fordi nervesystemet giver bedre slip fra top til tå. 

Desuden ‘afstemmes’ højre-venstre side af kroppen energetisk og min erfaring er, at det kan særligt sensitive mennesker sagtens mærke under behandlingen.

Du kan nok ikke se meridianer, og du kan nok ikke mærke deres forløb, men vi er flere behandlere, som via vort sensitive sanseapparat evner at mærke eller se disse baner.

Jeg mærker dem tydeligt, når jeg har hænder på. Hvis der er stagnation af energi i et område af kroppen, eller i en meridianbane – eller overskud af energi, kan jeg mærke det i mit arbejde som massør. Mit arbejde går derefter ud på at give massage, tryk og blide stræk således, at der igen kan strømme optimalt med energi i vævet.

Klienterne kan ofte mærke, at der under behandlingen kommer mere varme indefra, at en smerte lindres eller at en hovedpine dæmpes. Muskulære spændinger, overbelastninger, gamle skader samt ar fra operationer kan lukke lidt af for dette fine frie energetiske meridianbane flow.

Meridianbaneterapi er en ældgammel kinesisk teknik, der indgår i rigtig mange alternative behandlingsformer.

Se her hvor du også kan møde behandlere eller terapier, som arbejder med meridianer!  

 

Shiatsu teknikken 

Shiatsumassage hedder den teknik, hvor behandleren trykker eller masserer langs med meridianen.

Meget af min meridianbanelære har jeg lært at Graeme Docherty, centerforshiatsu.dk på Havnegade i København. Graeme er en fænomenal underviser indenfor Shiatsu og en stor begavelse indenfor forståelse- og arbejdet med kroppens fysisk- og mentale sammenspil.  

Desuden har jeg lært rigtigt meget af Frede Munkholm, Hillerød som også er en enestående mester i behandlingens kunst.

Se på kroppens meridianbaner som en del af dit energetiske kredsløb og forstå at uden den strøm, som skal flyde langs meridianbanerne, vil der opstå ubalancer.

Som massør fokuserer jeg naturligvis på den meridian-balance som gør, at dit bevægeapparat fungerer så godt som muligt.

Min behandlingsform

Gennem årene har jeg udviklet min egen unikke behandingsform, hvor jeg kombinerer forskellige behandlingsteknikker for at give dig den bedst mulige og mest holistiske behandling.

I min behandling anvender jeg bl.a meridianbaneterapi og shiatsu massage.

Min behandlingsform

Gennem årene har jeg udviklet min egen unikke behandingsform, hvor jeg kombinerer forskellige behandlingsteknikker for at give dig den bedst mulige og mest holistiske behandling.

I min behandling anvender jeg bl.a meridianbaneterapi og shiatsu massage.