Charlotte Fløe

MASSAGE ● HEALING  MERIDIAN- OG ZONETERAPI

 healing 

 

Healing er en Guddommelig kraft, en vibration, et lys, som formidles af behandleren. Det går igennem giver (behandleren) og videre til modtager, – jo bedre en kanal giveren er,  jo bedre kan strømningen få lov til fungere.

Jeg har som behandler øvet mig i mange år på at formidle denne strømning af lys og varme. Jeg har trænet min bevidsthed og mit sanseapparat til at formidle denne smukke og fine strømning.

Jeg har altid søgt imod at arbejde med et åbent sind og af et rent hjerte. Med intuition.  Jeg bruger gerne healing til alle mine behandlinger, fordi healingen hurtigere genopretter balance i muskler, nervesystem og sind, og fordi healingen er med til at opløse blokeringer. Det giver bedre blodgennemstrømning til klienten.

Mange mennesker kan sagtens mærke at der sker noget under en healing. I mine behandlinger kan de fleste mærke varme. Nogen kan mærke en lille fin strøm som arbejder langs meridianbanen – og ‘åbner op’. Langt de fleste oplever en god ro og afspænding.

Jeg forholder mig ikke til, om mine klienter tror på healing eller ej. Mit arbejde handler om at flytte klienten til et bedre sted – fysisk og mentalt.

Du vil efter en behandling, hvor healingen indgår, opleve mere ro og glæde, mere kontakt til dit indre jeg,  (hvilen i dig selv), mere lethed i kroppen og mere overskud i dit sind. Måske lidt groggy-følelse i nogle minutter, men det er helt okay sådan.

Healing bruges altså i mine behandlinger til at få dig hurtigere tilbage til et liv i bedre balance.

Tag vel imod min healing – enjoy.

“Når vi berører den fysiske krop, berører vi samtidig det æteriske lag af auraen. Det vil sige at vi kommer i berøring med                                                                 strømme, punkter, chakraer og immunforsvaret.”

Helen Gamborg fra bogen ‘Det usynlige i helbredelse’.
Disse ord giver bedst mening, hvis du vælger at forstå, at mennesket er et energivæsen. At energi skal kunne flyde frit for at opretteholde balance, som i Yin og Yang. At alt er energi.  

Healing er en genvej til krop og sind i balance

Den healing, som jeg kanaliserer, kan bidrage til:

  • at dæmpe smerte, til at dæmpe hovedpine
  • at give energi
  • til at nedtone fysisk sensitivitet i huden fra uro og ømhed til det ro og lindring
  • til at dæmpe eksamensangst, hjertesorg, tankemylder

 

STRESS:

Healingen bruges også med stor fordel når mennesket er ved at gå i unødvendig stress.

Når åndedrættet bliver alt for kort/ for hurtigt og når der opstår et tankemylder, som forhindrer ro’en i at indfinde sig. 

Hvis nervesystemet ikke kan finde tilbage til sin hviletilstand, så har man et begyndende problem med søvn og andre stress-symptomer. Svingningsfrekvensen i hjernen forbliver på Beta-niveau og så kan man ikke slappe helt af.

 

SENSITIVITET:

Healing bruges også med fordel til sensitive mennesker. 

Jeg har stor erfaring i healing af sensitive mennesker, som ofte kan mærke energierne meget tydeligt. Jeg blender ofte zoneterapi og nakkemassage ind i en behandling af et sensitivt menneske.

Jeg er naturligvis selv sensitiv, og derfor forstår jeg modtagerens sanseapparat.

Min behandlingsform

Gennem årene har jeg udviklet min egen unikke behandingsform, hvor jeg kombinerer forskellige behandlingsteknikker for at give dig den bedst mulige og mest holistiske behandling.

I min behandling anvender jeg bl.a meridianbaneterapi og shiatsu massage.

Min behandlingsform

Gennem årene har jeg udviklet min egen unikke behandingsform, hvor jeg kombinerer forskellige behandlingsteknikker for at give dig den bedst mulige og mest holistiske behandling.

I min behandling anvender jeg bl.a meridianbaneterapi og shiatsu massage.