Charlotte Fløe

MASSAGE ● HEALING  MERIDIAN- OG ZONETERAPI

GRAVID MASSAGE

Jeg har mange års erfaring med massage til gravide.

Min behandling lindrer smerter og hjælper den ømme krop.

Jeg har også god erfaring i at lindre kvalmen som mange har de første 14-16 uger.

gravid massage i Nyborg

 

Sådan kan gravid massage hjælpe dig


Ved gravid massage tager jeg hånd om de fysiske symptomer, der ofte er til stede i forbindelse med en graviditet.

 

 Spænding i hoften:
Massage af den trætte lænd og hofte, da der i forbindelse med graviditeten typisk sætter sig en spænding ned i den ene hofte.

 Krampe i benene:
Er du så uheldig at have krampe i dine ben kan blid massage løsne spændingen.
Massage til ben er i øvrigt noget af det bedste for en gravid. Især længere henne i graviditeten. Når benene føles hævede eller trætte kan massagen være med til at give følelsen af lethed og bedre bevægelighed.

 Kolde fødder og hænder:
At være gravid kræver megen energi og man bliver mere træt. Mange skal nå rigtigt meget i løbet af sådan en dag og samtidig have energi nok til den fysiske udfordring.
Når der så alligevel ikke er energi nok til hverdagens strabadser bliver man træt, måske ligefrem drænet, og energien bevæger sig væk fra hænder og fødder for at klare andre udfordringer i kroppen.
Med massagen og zoneterapien kan du få varmen tilbage til hænder og fødder. Det lyder måske lidt sjovt, men det er faktisk ikke så svært at få balancen i din krop genoprettet med behandling.

 Kvalme:
Den tidlige kvalme har jeg god erfaring for at kunne lindre ved hjælp af gravidmassage.
Jeg taler her om den kvalme, som ofte rammer den gravide i uge 4-6 og fortsætter til uge 12-16 stykker. Denne kvalme kan dæmpes med min behandling.

 Vand i kroppen:
Generelt giver en blid massage ro til krop og sind idet massage frigiver bla dopamin til hjernen. Den ro som fremkommer vil være med til at afhjælpe symptomer med vand i kroppen.
Derudover er punkter på benene og i hofte/lyske-området, som med blide tryk kan afhjælpe vand i kroppen.
Vær opmærksom på, at stress i din hverdag kan øge vand-i-kroppen-symptomer. Hvis du sidder uhensigtsmæssigt og længe kan du også komme til at lukke lidt af omkring lyske-området således at der kommer mere vand i kroppen. Det taler vi lidt om, hvis det er nødvendigt for dig.. 

 Bækkenløsning/symfyseløsning:
Begge dele er ubehagelige, og kan give smerter i bækkenet, men hvad mange ikke ved er at der meget ofte er hjælp at hente, til gravide, ved bestemte blide massageteknikker omkring lænd, bækken og hofte. Hvor meget smerte jeg kan lindre på en behandling og hvor meget mere bevægelse der kan opnås er selvfølgeligt svært at sige noget om her, da det naturligvis afhænger af dig og situationen omkring dit bækken. Men indtil dato har jeg kun haft gode erfaringer med hjælp til gravide med bækkenløsning. 

 

Når du nærmer dig terminen, kan gravid massage og særligt zoneterapi på bestemte punkter på foden blidt modne kroppen til fødsel. 

 

‘Jeg startede hos Charlotte, med henblik på at få skabt balance i mine hormoner efter 10 år på p-piller.

Charlotte ser kroppen som en helhed og arbejder med både zoneterapi og massage i en rigtig god kombination.

Efterfølgende har jeg gennem hele min graviditet fast fået graviditetsmassage, som har været lindrende i forhold til lændesmerter, uro i benene og afslapning i kroppen inden fødsel.

Ida

Gravid massage i Nyborg

 

Arbejdet med gravide er fantastisk og ligger mit hjerte nært.

Jeg har selv gennemgået 4 graviditeter,  så jeg kender til faserne i en graviditet samt vigtigheden af,  at den gravide føler sig tryg hos sin behandler.

I min klinik på Helseinstituttet i Nyborg er jeg klar til at modtage dig til gravidmassage. Du er velkommen til at kontakte mig først ved evt. spørgsmål til behandlingen. Ellers kan du book tid til din behandling online her: