Charlotte Fløe

MASSAGE ● HEALING  MERIDIAN- OG ZONETERAPI

GRAVID MASSAGE

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med at behandle og give gravid massage samt blid zoneterapi til gravide.

Det er min erfaring, at alle mine behandlinger til gravide har givet lindring, lettelse til lænd og ben og
følelsen af mere overskud.

Gravide ligger på siden fra omtrent uge 10-14 afhængigt af dig og dit behov.

Jeg er ikke så glad for at have gravide på gravidbriks (den med hul til maven), fordi jeg synes, at lænden får et for stort pres.

gravid massage i Nyborg

 

Sådan kan gravid massage hjælpe dig


Ved gravid massage tager jeg hånd om de fysiske symptomer, der ofte er til stede i forbindelse med en graviditet.

 

 Spænding i hoften:
Massage af den trætte lænd og hofte, da der i forbindelse med graviditeten typisk sætter sig en spænding ned i den ene hofte.

 Krampe i benene:
Du får massage af trætte og tunge ben eller ben, som har tendens til at krampe. Bedre blodgennemstrømning i benene gør en kæmpe forskel for, at du som gravid føler sig mere tilpas, og det giver mere lethed i bevægelsen.

 Kvalme:
Den tidlige kvalme har jeg god erfaring for at kunne lindre ved hjælp af gravidmassage.
Jeg taler her om den kvalme, som ofte rammer den gravide i uge 4-6 og fortsætter til uge 12-16 stykker. Denne kvalme kan dæmpes med min behandling.

 Vand i kroppen:
Der er punkter på ben og i hofte/lyske-området, som ved hjælp af gravid massage kan dæmpe vand i kroppen. Helt præcist er der punkter på det, som hedder mavemeridianen. Massage på disse punkter kan afhjælpe noget af den tendens til vand i kroppen, som gravide kan få.
Vær også opmærksom på, at stress kan øge vand-i-kroppen-symptomer. Det taler vi lidt om, hvis det er nødvendigt for dig. 

 

Når du nærmer dig terminen, kan gravid massage og særligt zoneterapi på bestemte punkter på foden blidt modne kroppen til fødsel. 

 

Gravid massage i Nyborg

 

Arbejdet med gravide er fantastisk og ligger mit hjerte nært.

Jeg har selv gennemgået 4 graviditeter,  så jeg kender til faserne i en graviditet samt vigtigheden af,  at den gravide føler sig tryg hos sin behandler.

I min klinik på Helseinstituttet i Nyborg er jeg klar til at modtage dig til gravidmassage. Du er velkommen til at kontakte mig først ved evt. spørgsmål til behandlingen. Ellers kan du book tid til din behandling online her: