Charlotte Fløe

MASSAGE ● HEALING  MERIDIAN- OG ZONETERAPI

Elektro hyper sensitiv (EHS-følsom)

Kender du sundhedsstyrelsens anbefalinger ved brug af mobiltlf. mv.?

Hvis dit svar er nej, så er du ikke alene. Kun 6 % af danskerne kender anbefalingerne for brug af mobiltelefoni mv.
(Kilde: www.radicover.dk)

Bør du være bekymret? Mit svar er ja – men du skal naturligvis selv tage stilling.

EHS følsom – endnu ikke en diagnose i det danske sundhedsvæsen

EHS foreningen arbejder på at gøre sundhedsstyrelsen endnu mere opmærksom på de skadesvirkninger, som deres medlemmer oplever.

Nogle af symptomerne ved begyndende EHS-følsomhed er bl.a.: Næseblod, svimmelhed, hovedpine, hukommelsestab, søvnproblemer eller uro i ben. Andre lider f.eks. af energitab, og vågner pludselig op en dag og kan ikke komme ud af sengen. Derefter kan de ikke være tilstede i et lokale, hvor mobile enheder er tændte – og så bliver det svært at bevæge sig rundt i det offentlige rum!

Hvis du gerne vil vide mere om skadesvirkninger som især udenlandske undersøgelser viser os noget om, kan du med fordel også tage et kig på EHS foreneingens hjemmeside: www.ehsf.dk

 

Behandling af elektro hyper sensitivitet

Naturligvis arbejder jeg med EHS følsomme og EHS skadede personer.

På en enkelt behandling kan jeg lindre hovedpine, give mere energi, lindre spændinger og afhjælpe taktilsansens følsomhed/styrke dine andre sanser – så du bedre kan rumme tilværelsen. Hvor længe det holder, er dog ikke til at vide, da det afhænger af din livsførelse, hvor godt du er beskyttet mod stråling i dagligdagen.

Vi tager samtalen ved din første behandling, og du mærker efter, om mit arbejde kan gøre dig gavn, på sigt. 

Mine råd til dig  

Hvis du ønsker at gøre dit hjem og din hverdag lidt mere sikker og lidt mindre stråle-befærdet, kan jeg anbefale dig følgende:

 • Mobil: Tal ALDRIG, ALDRIG mere med mobilen direkte op til øret. Skaf et cover til din mobil som dæmper stråling. Skaf lytte-bøffer med ledning. Så er det sagt! RADICOVER tager mellem 85-90% af strålingen fra din mobil.
  Så kan du måske bedre tillade dig at have din mobil med dig i brystlommen (uha) eller i bukselommen (uha igen – for manglende fertilitet er en af de mange problemer som den akku-mulerede stråling kan bidrage med – hvorfor så hjælpe den på vej?)
 • Wifi i hjemmet: Sluk den om natten. Sluk den også om dagen og sæt kabel på din computer i stedet for. Musen skal naturligvis også være med ledning.
 • Smartmeters/Kamstrup: Den elektroniske boks som energiministeriet ved lov har fået sat ind i alle danske hjem således at varme/energiforsyningen kan aflæses flere gange dagligt over nettet. Hver gang en aflæsning finder sted udstråles der en eksplosiv stråling i dit hjem svarende til ‘2B carcinogen’ hvilket betyder at der udsendes en stråling som WHO 2016 mener giver cancer. Klassifikationen 2B carcinogen er på linie med farlige stoffer som DDT og bly.
  Du kan skrive til dit forsyningsselskab og bede om tilladelse til at få en manuel læser geninstalleret, som da vil blive aflæst 2 gange årligt for din egen regning. Kr. 300 pr. besøg har jeg hørt. Tja – har man sensitive mennesker i sin husstand vil man MEGET gerne betale kr. 300,- 2x årligt for at få smartmeter ud af sin bolig. Nogle mennesker er simpelthen nødt til at få sit smartmeter ud i haven, for at kunne være i fred indendørs.
 • Babyalarmer: Brug en specialpose til babyalarmensom afskærmer baby for alarmens stråling. (Kan købes hos mig og hos Radicover.) Husk på at små individer slet ikke tåler samme mængde stråling som lidt større individer.
 • Vær i det hele taget opmærksom på al anden gadget, som indeholder netværksløsninger, der kan tænkes at akkumulere den elektromagnetiske stråling omkring dig og din familie.
 • Er du så uheldig, at du har fået en mast (3G,4G eller 5G) sat op i nærheden af dit hus, kan du overveje at male med maling på den tilstødende væg. Mal fx.1-4 gange på den problematiske væg med denne Yshield EMF afskærmende maling med- eller uden grafit. Mal derefter eventuelt over med en farve, som du hellere vil have end sort.
 • Lån en MÅLER af mig (eller køb den selv) og mål efter, om afskærmningen for elektromagnetisk stråling er tilstrækkelig.

 

Fra Qliving kan du få gode produkter til at skærme. 

Det er bedre at handle end at bekymre sig om noget, man ikke ‘kan se’ 

– og får du mærkelige symptomer som ovenstående, og kan læge, neurolog, kiropraktor, sygehus ikke finde årsagen – da kan du eventuelt klikke ind på den meget oplysende hjemmeside for elektrofølsomme mennesker i Danmark, www.ehsf.dk