Velkommen tilbage til alle

 

Jeg er så glad for at vi i Danmark er kommet nogenlunde godt igennem den første fase.

Denne åbning for os små liberale erhverv synes jeg bør håndteres med respekt, glæde og ydmyghed, fordi vi alle må vise, at vi i Danmark kan håndtere en yderligere åbning og at vi kan stå sammen.

 

Først og fremmest har jeg stor respekt for de personer, som er utrygge ved en yderligere åbning. Er du en af dem som er utryg, bør du måske vente med at komme til massage, men du kan ringe til mig om aftenen mellem kl. 19-21 på mobil 2844 2640, og vi kan sammen finde en løsning som tilgodeser dig og dit behov for ekstra tryghed i behandlingen.

 

Generelt vil følgende være gældende i mit klinikrum:

 

Der er fremover god tid imellem behandlingerne. Det bedste for alle må være at du ikke benytter ventelokalet, men går lige ind fra gaden, igennem venterummet, og ind til mig. Min dør vil være åben.

Der står håndsprit fremme ved alle håndvaske og der står håndsprit fremme i mit lokale.

Jeg har mundbind klar til brug, til mig, ved situationer, hvor jeg er relativt tæt ved dit ansigt.

Vi taler ikke under behandlingen. Covid-19 er en dråbesmitte, siges det, og derfor er det kun naturligt med stilhed og/eller musik. Ingen tale.

Jeg har indkøbt flere stofbetræk så der skiftes efter hver behandling stofbetræk, og der benyttes også engangsservietter, som jeg plejer.

Dørhåndtag og relevante flader spritter jeg fremover af efter hver behandling.

Hvis du føler dig det mindste syg eller forkølet bør du melde afbud. Men det ved du nok.

 

Glæder mig til at se dig.

 

Kærligste hilsener

Krop, Sind og Sundhed v. Charlotte 💖