Charlotte Fløe

MASSAGE AKUPRESSUR MERIDIANBANE- OG ZONETERAPI ● HEALING 

Alternativ behandler – komplementær behandler

OM CHARLOTTE

Det var engang for snart længe siden, at jeg efter endt studentereksamen tog en eksamen på Handelshøjskolen i København. Først HH på Niels Brock i 1983 og derefter den mellemlange uddannelse HD(U), færdiggjort i 1987.

Siden har jeg været ansat i det private erhvervsliv.

Min alternative vej begyndte i 2001, hvor jeg tog en uddannelse som zoneterapeut på NaturMedicinsk Kursuscenter.

5 år senere tog jeg en massøruddannelse fra samme sted. På min massøruddannelse fik vi, ud over den almindelige fysiurgiske massørlære, 3-ugers moduler indenfor hhv. shiatsumassage, kranio sakral terapi og dybdemassage.

Med eksamen i hus valgte jeg at tage det vovefulde spring; at starte helt forfra, som selvstændig alternativ behandler, fordi det gav mening.

 

 

 

Jeg klarede springet, og lige siden har jeg ivrigt og nysgerrigt tilegnet mig praktisk viden på, hvorledes forskellige udfordringer med krop, sind og sundhed kan løses bedst muligt. Det har altid interesseret mig..

Jeg startede i 2007 arbejdet som massør og zoneterapeut og opdagede hurtigt, at der skete noget ekstra i mine hænder. Hænderne healede undervejs i mit arbejde som behandler.

Jeg opdagede dengang også, at jeg kunne mærke meridianbanernes forløb i kroppen. Det er en fordel i mit arbejde som behandler og det bruger jeg i dag flittigt.

 

Privat er jeg er mor til 4 voksne børn, tidligere eliteidrætsudøver (basketball i SISU) og bor i dag i Nyborg med min mand i sammenbragt familie.

Uddannelser og kurser

2001: Uddannelse som zoneterapeut, Naturmedicinsk Kursuscenter.

2006: Uddannelse som massør hos Naturmedicinsk Kursuscenter. 

2008: 08-08-08 tager jeg min uddannelse anatomi, fysiologi og sygdomslære.

2002 til 2021: De første år øvede jeg mig meget med zoneterapi og akupressur, og jeg fik den fantastiske mulighed at kunne spørge Frede Munkholm, Hillerød, til råds når jeg ikke helt forstod effekt og virkning på kroppen – altså den praktiske lære efter TCM, traditionel kinesisk manuel medicin.

Fra 2006 og frem til i dag har jeg naturligvis deltaget i mange aktiviteter, foredrag, workshops, praktisk videre uddannelse for bedre at forstå krop og sind.

Jeg nævner kun den vigtigste læring for mig, som er arbejdet med Shiatsu (Graeme Docherty, centerforshiatsu.com), Jin shin jyutsu (Jac Villemann), stress, allergiforståelse mm. (Ole Larsen), Træning og forståelse for psykiske evner (Preben Miran) og min
uddannelse på Reiki I & II hos Myanne Luxn, OriginalReiki.dk.

Dertil:

  • Specialpædagogisk børnemassage (Nordlys i Silkeborg)
  • Zoneterapeutisk tekniklære, videre uddannelser, (Touch-Point og Dorte Vilhelmsen)
  • Klang massage (Anne Viese)
  • BFM1992s kurser med Lone Brøndum indenfor Farmakologi og Neuro Psykologi.

Jeg er i dag tilmeldt uddannelsen ‘Support & Care’ på Institut for Biologisk Medicin. Det er et studie omkring cancer, som handler om bedre at kunne forstå arbejdet med understøttende og lindrende behandlinger til cancerpatienter. Studiet er nyt, fra efteråret 2019, og forsøger at formidle et vanskeligt område.